ANNONSE

Mange egg i form

mange egg i formDenne oppskriften fikk jeg fra Cami, en amerikansk venninne som serverer denne retten til frokost når hun har mange på besøk. Jeg synes det kan passe like godt til lunsj eller middag – server den da gjerne med stekte pølser (type Bratwurst eller Chorizo for eksempel) og en grønn salat.

Får du ikke spist opp alt kan du skjære resten i porsjoner og ta med i matpakken neste dag.

Egg i form, 6- 8 porsjoner

  • 10 egg
  • 50g fullkorn kvetemel
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 500 ml hytteost
  • 200g revet ost – mozzarella, cheddar, jarlsberg eller en blanding (bruk gjerne opp rester)
  • 100g grønn chili på boks (milde)

Ovn temp 200C

Rør egg, mel, salt og bakepulver sammen til en glatt deig. Rør inn hytteost, revet ost og chili.

Hell blandingen i en ildfast form (ca,. 20 x 30 cm) og sett i forvarmet ovn, Stek i ca. 30 mintter til gjennomstekt.

La formen stå og avkjøle noe før servering.

Pynt gjerne med vårløk og/eller frisk koriander før servering.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Translate »