Ukens oppskrifter

Her er forslag til ukens oppskrifter – håper du finner noe du får lyst å prøve deg på!
indisk inspirert blomkålsuppe

Suppe er en superkjekk måltid! Prøn denne indisk inspirerte blomkålsuppen.

cobb salad

Denne salaten med kylling, bacon, egg og blåmuggost er en super middagsrett også.

pasta med grønnkål og chorizo

Grønnkål får du nå nesten kjøpt overalt nå – prøv denne pastaretten med grønnkål og chorizo.

pølsebrød

Jeg elsker pølse i brød MEN det må være gode pølser og det må være gode brød! Gode pølser er nå enkelt å få kjøpt (jeg liker bratwurst best) og oppskrift på pølsebrød finner du her. Lag gjerne dobbeloppskrift så kan du legge resten i frysen. Og vil du ha noe ekstra godt på pølsene kan du lage rødløkmarmelade – oppskrift finner du her.

pizza med squash og parmaskinke

Det er en uskreven regel her i huset at vi lager pizza enten på fredag eller lørdag kveld og nå som det både er grønne og gule squash å få tak i kan du lage en særdeles pen pizza med squash og parmaskinke.

laksesashimi med ponzu saus og avokado

Til fredags- eller lørdagskosen anbefaler jeg laksesashimi med ponzu saus og avokado  – skikkelig snadder!

Pekingand

Skal du ha gjester eller har du lyst å prøve deg på noe litt eksotisk så foreslår jeg crispy duck – eller pekingand som det også heter – med pannekaker. Det er ikke vanskelig å lage og smaker helt utrolig godt!

firekornsbrød

Skal du bake litt dene uken kan foreslår jeg at du prøver deg på dette firekornbrødet – super saftig og god!

enkle kanelkake

Og skal du bake en kake så er denne enkle kanelkaken en av våre favoritter.

Ha en strålende uke – spis godt!

Kommentarer

 • Reply Nena Engen 31. august 2015

  Jeg vil bare takke deg for utrolig gode, inspirerende og lettvinte oppskrifter! Det er en fryd å følge deg på facebook og å følge bloggen. Jeg følger en del matsider, men mister fort interessen for oppskriftene blir for kompliserte og ofte litt for pompøse med matvarer man ikke får tak i så lett. Blogger har jeg aldri vært noen fan av, med unntak av din. Og ikke bare har jeg kjøpt den superfine kokeboken din, jeg har også brukt den, og mange ganger! De fleste andre kokebøkene mine bare dekorerer hyllene mine og samler støv. Så tusen hjertelig takk 🙂

  Med vennlig hilsen,

  Nena Engen,
  Tromsø

  • Reply Mat På Bordet 1. september 2015

   Hei Nena

   Tusen takk for utrolig koselig tilbakemelding, det setter jeg umåtelig pris på 🙂
   Og takk for at du kjøpte og bruker boken min, glad for at den ikke samler støv !!
   ina

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »