Ukens oppskrifter

I anledning World pasta day i dag består ukens oppskrifter av, ja du gjettet riktig, pasta!!

Pastaretter er noe jeg ofte tyr til når middagen skal gå raskt , altså gjerne i hverdagen. Pasta kombineres enkelt med sesongens grønnsaker, med eller uten kjøtt og med eller uten saus. Ofte så holder det med en dæsj med god olivenolje. La deg inspirere her…

ukens oppskrifter

Pasta med bacon og brokkoli – en gjenganger og stor favoritt i familien, denne middagen klarer jeg å sette på bordet på 15 minutter. Det klarer du og!

ukens oppskrifter

Pasta med chorizo og grønnkål – spicy chorizo og supersunn grønnkål, denne pastaretten er bare digg .

IMG_4376

Pasta med rosenkål og pancetta – tror du at du ikke liker rosenkål skal du prøve denne varianten. De som liker rosenkål trenger ikke å overbevises…

ukens oppskrifter

Lasagne – en klassiker. Lag på lag med pasta, kjøttsaus og grønnsaker. Fantastisk mat til hele familien. Lag den gjerne kvelden eller dagen før, så er det bare å sette i ovnen når du kommer hjem fra en lang dag. Ønsker du å lage en vegetarversjon finner du en oppskrift på det her. 

ukens oppskrifter

Ovnsbakt pasta med chorizo – kosemat!!

ukens oppskrifter

Pasta med aubergine – du vil garantert ikke savne kjøttet i denne retten!

ukens oppskrifter

Alt i en gryte spaghetti – 10 minutters middag og minimalt med oppvask – passer supert de dagene du virkelig ikke orker å stå på kjøkkenet.

IMG_2072

Tagliatelle med kjøttboller – kjøttboller lager jeg på forhånd og fryser i porsjoner. På hverdagen er det da bare snakk om å tine de og koke opp litt tagliatelle.

ukens oppskrifter

Spaghetti med persillepesto – pasta og pesto er en klassisk kombinasjon. Pesto laget med basilikum er kanskje mest kjent, men man skal ikke undervurdere pesto laget med andre urter eller grønnsaker. Se også pasta med grønnkålpesto, pasta med spinatpesto eller pasta med aspargespesto.

Ha en strålende uke alle sammen – spis godt!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »