Halloween oppskrifter – del 2

Jeg følger opp Halloween innlegget mitt for et par dager siden med enda ett, for det dukket opp så mange fine Halloween oppskrifter og ideer hos bloggerne jeg følger de siste dagene. Sjekk disse fine ideene:
Halloween

Mumipølser fra Mias mat – disse var nesten for søte å spise altså…

Halloween

Edderkoppmuffins fra Kjøkkentjeneste – skikkelig ekle spør du meg, men sikkert kjempegode!

 

Blodig popcorn fra Basilico – synes jeg er en strålende idé – lettvint er det og!

Halloween

Halloween cupcakes fra Marias salt og søtt – sjekk bloggen til Maria for å se hvordan du lett kan lage spindelvev dekor på muffins.

Halloween

Mandelkake med gresskar fra krem.no – det enkleste er ofte det beste og denne dekoren er jo bare genial – sjekk bloggen til Elin for mer info.

Halloween

Glutenfrie Halloweenkjeks fra krem.no – en glutenfri variant er også fint å kunne servere.

Halloween

Skummel sjokoladekake fra House of treats – jada, skikkelig spindelsvevkake!

Halloween

Mumie cupcakes fra My little kitchen – sjekk bloggen til Thea for å se hvordan du kan lage mumie cupcakes!

Halloween

Spicy gresskarsuppe fra Therese Knutsen – så må vi ikke glemme at det er kjekt å spise noe ordentlig i tillegg til alt det søte. Denne suppen fra Therese gjør susen.

 

Eltefritt gulrotbrød med gresskarkjerner fra Mat på Bordet kan du servere med suppen – oransjbrød til frokost eller lunsj er også kjekt på Halloween.
Halloween

Spøkelse fulglemater fra Moseplassen – Anne slår til med strålende Halloween pynt i hagen som også fungerer som fuglemater – les hvordan du lager de på bloggen hennes.

Og så til slutt noen ord om Halloween. Halloween er noe jeg er vokst opp med og noe som mine barn har feiret og kost seg med hvert år de og. I løpet av årene har det gått med mange timer på å finne ut av hva man skal gå med (eldtsemann gikk faktisk ut med en venninne kledd ut som flip flops ett år), pynte huset og lage i stand til de som evt. skulle finne frem til døren vår.

Sant skal sies at jeg synes hjemmelaget Halloween er morsommere enn kjøpt, men så liker jeg denslags. Gjør det enkelt for deg selv er mitt råd – å ha det litt gøy er det viktigste.

Og så en ting til – noen er helt inn i dette med å feire Halloween, andre mindre så og så er det en hel del som ikke feirer i det hele tatt. Er det ikke tegn til Halloween feiring utenfor ett hus så er det ikke nødvendig å ringe på.

hallo

Happy Halloween alle sammen!

Alle bilder er brukt med tillatelse fra de respektive bloggerne.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »