Passion4baking the magazine

 

// EGENREKLAME //
Screen Shot 2015-11-23 at 15.49.54

Den er her!

Passion 4 baking sin nye nettmagasin, Passion4baking The Magazine er lansert!!  Med på laget har hun Maria – fra Marias Salt og Søtt som redaktør og både jeg og Marte Marie Forsberg er bidragsytere. Over ser du en liten smakebit av det jeg har levert – en smak av tysk jul!

Desember utgaven er gratis og du kan registere deg og få link til magasinet her. Linken får du tilsendt på epost (sjekk søppelposten om den ikke kommer i innboksen din) så er det bare å klikk seg inn.

Mitt bidrag finner du på side 140-147.  Ta en titt og kom i julestemning!

Screen Shot 2015-11-23 at 16.04.50

 

 

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »