Vi er nå godt inn i desember og julen nærmer seg med stormskritt. Ukens oppskrifter er derfor en blanding av litt jul og litt hverdag – kjekt med begge to synes nå jeg!
Pasta med aubergin er en ypperlig vegetarrett som kan serveres i løpet av uken. Og ingen vil savne kjøttet, jeg lover!
Pasta med kylling og soltørkede tomater går under kategorien lettvint middag. Den er rask å sette sammen og er blitt en stor familiefavoritt. Kjempegodt, anbefales!
Teriyaki laks med grønnkål, brokkoli og avokado er ikke bare en sunn middagsrett for hele familien, den er i tillegg vanvittig god! Og lett å lage…
Pytt i panne er kjekt å lage i løpet av uken for å bruke opp diverse rester. Prøv denne oppskriften med gode pølser.
Er du i humør for suppe, ja, da kan det smake med denne potetsuppen med sprøstekt bacon og potetchips!
Roastbiff er ypperlig festmat og er sååå enkelt å tilberede!
Og skal du nå servere roastbiff så kan du servere disse fantastiske fløtegratinerte potetene til.
Stollen må vi bare ha til jul. En tysk julekake som bakes før 1.advent og som er fast innslag på kakefatet helt frem til nyttår!
Skal du lage pepperkakehus eller pynte pepperkaker? Du finner masse inspirasjon i dette innlegget, pluss noen praktiske tips om hvordan man bygger et pepperkakehus.
Ha en strålende uke, spis godt. Og husk å nyte denne fine førjulstiden!