Ukens oppskrifter

Det er 4. søndag i advent og julen nærmer seg med stormskritt. Ukens oppskrifter preges derfor av julemat – her er noen tips til tilbehør, desserter, forretter osv som kan serveres i juletida

ukens oppskrifter

På fest med camembert – skal du starte festen med noe godt kan du prøve en av disse tre variantene med camembert – den innbakte er min favoritt!

ukens oppskrifter

Enkel forrett med laks og avokado – har du lyst å imponere kan du servere denne som forrett. Husk å ikke lage for store porsjoner, man skal ha plass til resten av middagen, og desserten også…

ukens oppskrifter

Opp ned potetpai – skal du ha koldtbord i løpet av julen er denne paien helt ypperlig som tilbehør. Lag den gjerne på forhånd og varm den opp slik at den er lunken før servering.

ukens oppskrifter

Gravlaks – hva med å lage din egen i år? Det er veldig enkelt!

ukens oppskrifter

Fløtegratinerte poteter – passer godt til juleskinken eller roastbiff! Ikke dumt til kalkun heller… Disse kan også lages på forhånd og varmes opp i ovnen før servering.

ukens oppskrifter

Roastbiff – server den varmt eller kaldt, som middag eller deler av et koldtbord. Alltid godt, slår aldri feil.

ukens oppskrifter

Karamellisert pære-terrine – en ypperlig dessert etter en litt ‘tung’ middag. Kan også lages på forhånd – varm opp karamellen og hell over terrinen før servering og ja, server med god vaniljeis!

ukens oppskrifter

Hvit sjokoladepudding med vaniljekjeks – en fin dessert som passer godt til julemat og alle aldre. Gjør litt stas på desserten og server i fine glass!

ukens oppskrifter

Eltefritt brødkrans med sjokolade og julens krydder – tenk deg dette til frokost i romjula. Med en kopp kaffe. Med peisen på. Det er jul det!

Ønsker dere alle en strålende førjulstid!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »