Like viktig som julematen er desserten – her følger 6 gode forslag
Iskake med marengs og sjokolade – Jeg elsker is som dessert – det er forfriskende og ikke altfor mettende. Og tenk, du trenger ikke en ismaskin for å lage denne iskaken! Vil du ha noe annet enn sjokolade kan jeg også anbefale iskake med marengs og bringebær , blåbæriskake eller mynte-iskake med browniebunn.
Mandelkake med aprikossyltetøy – det blir stille rundt bordet når denne serveres! Synes du glasuren ble for voldsom finner du en forenklet versjon her.
Jordbær Romanoff – frisk og lettvint dessert, som ser så pent ut servert i glass. Server gjerne med noen julekaker til.
Sjokoladepudding – deilig, silkemyk sjokoladepudding faller alltid i smak. Ha gjerne litt kanel opp i blandingen for en liten vri.
Sjokoladepepperkake med marshmallow glasur – gjenskap en ‘winter wonderland’ på toppen av en krydret sjokoladekake! Er du ikke glad i marshmallowglasur kan du lage denne varianten med sjokoladepepperkakeglasur!
Croquembouche – er blitt en tradisjon som nyttårsdessert her i huset, men den passer selvsagt når som helst i julen. Uimotståelig godt og stor ‘wow’ faktor….
Håper du fant noe som fristet!