Ukens oppskrifter

Det er romjul – noen av oss er på ferie, noen av oss er på jobb. Noen av oss er hjemme, noen av oss er på hytta. Her er en ukemeny med litt av hvert hvor enn du er, hva enn du gjør. …ukens oppskrifter

Hummus – jeg vet ikke hvordan det er for deg, men jeg kan gjerne hoppe over en middag eller to, jeg har spist nok. En fargerik tallerken med grønnsaker og en stor skål med deilig hummus kan derfor være midt i blinken!

ukens oppskrifter

Mezze tallerken – etter å ha spist kjøtt noen dager på rad, frister det også med en vegetarisk måltid. En mezze tallerken byr på litt av hvert, er full av gode smaker og metter garantert.

IMG_52201

One pot wonder – jeg er helt for lettvinte løsninger og denne gryteretten, ja, det må være stjernen i min lettvinte middager samlingen. Ta en skitur, jobb litt, ta en lang lur, ja, hva som helst. Denne middagen lager seg selv i mellomtiden.

ukens oppskrifter

Biff Stroganoff – blir det endelig kaldt så er det så godt med Biff Stroganoff. Et festmåltid uten alt for stor innsats.

ukens oppskrifter

Julepizza – jada pizza med julens rester! Svinestek, ribbe, kalkun, roastbiff – alt smaker på en pizza!

ukens oppskrifter

Crispy duck – fingermat er godt i julen! Crispy duck er en familiefavoritt og ligger sterkt an til å bli nyttårsmiddagen…

ukens oppskrifter

Indisk festmeny – skal du ha skikkelig fest så kan du lage denne (eller deler av denne) indiske festmenyen som jeg serverte den gangen for 50 stykker!

Butterdeig juletre med pesto

Butterdeig juletre med pesto – var en stor slager på julaften hjemme hos oss. Server den med supper og gryteretter, med drinker, til TV kos – mange muligheter her!

ukens oppskrifter

Berlinerboller – hører til vår nyttårsfeiring. En av de er fylt med noe helt spesielt 🙂

Da er det bare å ønske en fortsatt fin julefeiring – spis godt!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »