Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Takk!

Takk

Her sitter jeg i badekåpa (ja, klokken er 13…), yngstemann sover fortsatt, en deig er satt over for dagens brød og jeg surfer gjennom året som er gått på bloggen. Du så mye som har skjedd og du så mye god mat vi har spist!

Jeg tror vi bare fortsetter i samme duren i år – spiser mye godt, prøver nytt, tester det gamle og koser oss videre. Jeg bobler innvendig, jeg får bare lyst å brette opp ermene og ta fatt med det samme!

Men før jeg gjør det så vil jeg si tusen takk for at dere følger meg her på bloggen, på Instagram, på snap, på Facebook, kjøper mine bøker, skriver kommentarer, sender inn spørsmål, liker og heier og gjør det mulig for meg å drive med noe jeg elsker!

Vi kjører full fart inn i det nye året, tar det litt som det kommer og finner på en masse spennende underveis. Jeg gleder meg som ett barn!

GODT NYTT ÅR  – og tusen takk for det gamle <3

 

Kommentarer

 • Reply siw.anette 2. januar 2016

  hei,ville bare ønske et godt nyttår og lykke til videre med arbeidet du gjør med denne bloggen.jeg er innom her daglig,men jeg savner oppskriften din på baconsyltetøy?

 • Reply Maria B. 1. januar 2016

  Gratulerer med alt du har oppnådd i året som gikk, Ina! Ønsker deg et godt og spennende nytt år – håper vi kan treffes snart. <3

  Klem fra Maria

  • Reply Mat På Bordet 3. januar 2016

   Tusen takk Maria – godt nytt år til deg også – vi sees snart!! <3

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »