Ukens oppskrifter

Brrr, har akkurat sett på værmeldingen og her trengs det gode varmende retter for uken som kommer!

ukens oppskrifter

Tomatsuppe – vi begynner med en tomatsuppe. En enkel, klassisk, varmende tomatsuppe. Ha litt pasta opp i eller et kokt egg og server gjerne det lekre hvitløksbrødet som du ser på bildet. Oppskrift på hvitløksbrødet finner du her.

ukens oppskrifter

Rask spaghetti bolognese – jeg har fått litt tyn for denne oppskriften, for en ekte bolognese lages ikke raskt. Men hva skal man gjøre når hverdagen slår til, du har lyst på bolognese men glemte å sette i gang noen timer før.  Da lager du denne – rask (uekte) spaghetti bolognese – lettvint hverdagsmiddag! PS. smaker også veldig godt med hvitløksbrød til…

ukens oppskrifter

Salma curry (sponset innlegg) – super lettvint curry – lag curryen først ha opp i fisken. Enkelt, godt og varmende…

ukens oppskrifter

Enkel indisk curry med kyllinglår – enda en curry, denne gangen med kyllinglår. Superenkel å lage, full av smak, du kommer til å elske den!

ukens oppskrifter

Pizza i panne – selv om det er kaldt må vi fortsatt ha pizza. Prøv denne, stekt i panne – en såkalt deep pan pizza med litt ekstra pizza toppping. Kjempegodt!

ukens oppskrifter

One-pot wonder – lettvint gryterett – denne lager omtrent seg selv. Ha alt i en gryte, sett i ovnen, vent til det blir ferdig. Ja, så enkelt er det…

ukens oppskrifter

Biff stroganoff – det er søndagsmiddagen sin det! Server med spätzle, nudler eller ris. Kosemat deluxe!

ukens oppskrifter

Hvitløkssnurrer – hva med å lage hvitløkssnurrer denne uken – de passer så godt til supper og gryteretter. Frys de gjerne og ta de frem når du trenger de. La de tine på benken og frisk de opp ved å gi de en runde i varm ovn.

ukens oppskrifter

Kardemommestenger med pistasjfyll (sponset innlegg) – lag disse – du vil ikke angre på det! Utrolig digg med en kopp kakao…

 

Ha en strålende uke alle sammen – spis godt og kle dere varmt ❤

 

 

Kommentarer

  1. Reply Lise D. Lyberg 22. januar 2016

    Har lenge brukt Trines matblogg, men tror jaggu jeg må innom deg nå fremover. Liker måten du skriver på også. Masse humør

    • Reply Mat På Bordet 23. januar 2016

      Lol Lise, det var en av de herligste kommentarene jeg har fått på lenge!
      Bruk oss begge du 🙂

  2. Reply Elisabeth Haugeneset 13. januar 2016

    Her var det mye godt

    • Reply Mat På Bordet 14. januar 2016

      Så bra at du synes det Elisabeth – håper du prøver deg på noen av oppskriftene også 🙂

  3. Reply Marie Roald 10. januar 2016

    Åååh pasta er SÅ comfort food, av en eller annen grunn… Om du har lyst å «jukse» enda litt mer med bolognesen anbefaler jeg på det sterkeste den økologiske kryddermixen til Superbra. Legg til en hakket rødløk i sausen så blir den enda bedre 🙂 Og gjærbakst også, nam! Tror jeg rett og slett blir nødt til å bake litt jeg!

    • Reply Mat På Bordet 11. januar 2016

      Godt å vite Maria – takk for tipset!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Translate »