ÅRETS MATBLOGG 2015

 

aretsmatblogg

foto: Lars Askheim/Canon

Fredag kveld ble jeg kåret til ÅRETS MATBLOGG på Vixen Blog Awards. Det var så stas at jeg måtte bruke hele lørdagen på å komme meg rett og slett!

Ja, jeg hadde lekt litt med tanken om at jeg kunne kanskje vinne, men det kunne alle de fire andre fine finalistene også. Vi hadde faktisk alle like stor sjans for å gå hjem med den gjeve tittelen. Men så ble det meg. Det tok noen øyeblikk å fatte at det faktisk var Mat på Bordet de ropte opp på podiet og når jeg først sto der og skuet over et par hundre ansikter, så ble det rett og slett litt blankt opp i hodet mitt. Jeg vet jeg sa takk, et par ganger faktisk. Og det var det viktigste. Nettavisen noterte de første par setningene jeg sa :

Jeg har ikke forberedt noe – dette er veldig overraskende! Det har vært en helt utrolig reise og jeg skal absolutt fortsette den lange reisen. Det er gøy å blogge og det er så gøy å få respons. Takk.

Nå i etterpåklokskap vet jeg mer hva jeg ville ha sagt om jeg kunne fått plass på podiet igjen. Så dere skal få det her:

Tusen takk. Dette er stort. Større enn det jeg hadde forestilt meg, ikke at jeg hadde helt forestillt meg at jeg skulle vinne. Vi var 5 matbloggere rundt det bordet, 5 finalister som i prinsipp allerede hadde vunnet ved å ha kommet så langt i denne konkurransen. Den anerkjennelsen vi får er så utrolig verdifull, og den oppmerksomheten jeg får her nå er rett og slett rørende.

Hvem hadde trodd at en hobby skulle utvikle seg til å bli årets matblogg! Jeg fniser litt når jeg ser tilbake på hvordan det hele begynte – de bildene jeg var så fornøyd med, tekstene som var så langt i fra rutinerte. Men, vi alle begynner et sted. Og det er ikke alltid klart hva det skal bli men, veien blir til etterhvert.

Det var gøy å blogge da, det er like gøy å blogge nå.

Det var mitt eget lille hobbyprosjekt da, det er mitt levebrød nå.

Men, og det er fortsatt det viktigste, det er fortsatt gøy. Faktisk enda gøyere nå for jeg vet at bloggen brukes, at oppskriftene leses (og brukes) og at bildene inspirerer.

Tenk så heldige vi er som gjør noe vi elsker – det er et privilegium! Det er også hardnakket arbeid. Så for de bloggerne som ikke står her oppe enda, stå på! Vær tro, engasjert og jobb hardt.

Til alle mine lesere, følgere, fans, supportere, heiagjenger, støttespillere, venner, venninner, familiemedlemmer, gjengen fra United Influencers og Vixen gjengen – tusen takk! Jeg tror jeg elsker dere alle sammen.

Yep, det var det jeg skulle ha sagt, eller noe i den duren. Jeg kommer sikkert på noe enda bedre å si litt senere på dagen. Og om jeg noen gang skulle bli en finalist igjen, så skal jeg komme forberedt med noen ord i tilfelle jeg skulle vinne….

Nå er det tidlig søndagsmorgen og jeg prøver å komme à jour med alle gratulasjoner på Facebook, Instagram, snap og epost. Dere er så mange der ute, og det er så godt å vite at bloggen settes pris på. Så igjen, tusen takk.

Om mulig, så er jeg enda mer motivert til å blogge enn tidligere ❤❤❤

Kommentarer

 • Reply Telma 9. februar 2016

  Gratulerer med velfortjent seier. Du var og er fortsatt favoritten min. Takk for at du deler gode oppskrifter, tips, smaker og lærer oss noe nytt! Hvis du bare visste hvor stor inspirasjon du er for meg og hvor viktig du er i hverdagen min, mer en du aner. Gleder meg til fortsettelsen.

  • Reply Mat På Bordet 9. februar 2016

   Å Telma, det var hyggelig å høre!
   Lurer alltid litt på hvem som leser og bruker bloggen – takk for fin tilbakemelding – det inspirerer <3

 • Reply Rolf-Anders 22. januar 2016

  Gratulerer så mye med velfortjent seier! Du har det siste halve året seiret opp som en av mine favoritt matblogger; både legger du ut utrolig mange fine oppskrifter og så synes jeg du skriver på en utrolig fin måte! Måtte forresten bestille boken din her om dagen, så gleder meg til å bla i den i helgen 🙂

  • Reply Mat På Bordet 23. januar 2016

   Tusen takk Rolf Anders!
   Veldig hyggelig kommentar altså 🙂
   Håper du liker boken!
   God helg!

 • Reply Anna 20. januar 2016

  Hurra! Det var fortjent! 🙂

  • Reply Mat På Bordet 20. januar 2016

   Tusen takk Anna <3

 • Reply Mia / Green Bonanza 19. januar 2016

  Du sa faktisk mye av det du skulle ønske at du sa – du nevnte alle oss fire medfinalistene dine og berømmet hele gjengen, og i tillegg sa du noe jeg synes var veldig fint: Nemlig at på den måten de andre i salen bryr seg om mote, trening og sminke bryr du deg om mat. Det synes jeg var veldig fint ,og jeg er veldig glad for at det var du som stakk av med seieren denne gangen!

  • Reply Mat På Bordet 20. januar 2016

   Godt at du var der Mia! Og søren at ikke nettavisen siterte meg på det istedenfor de famlende ord jeg begynte med i starten 🙂
   Veldig hyggelig å ‘henge’ meg deg under prisutdelingen, vi sees snart igjen!

 • Reply Maria 18. januar 2016

  Hei! Gratulerer så mye Ina. Velfortjent! Du er stor inspirasjonskilde for meg. Har fått mye glede av bakeboken din og bloggen din

 • Reply Maria B. 18. januar 2016

  Vel fortjent, Ina, du jobber som en hest! Gratulerer så kjempemye!! <3

  Klem Maria

  • Reply Mat På Bordet 18. januar 2016

   He, he, Maria – ja, det er mye jobb, men du så gøy 🙂

 • Reply Jartrud 17. januar 2016

  Gratulerer så mye! Dette var veldig hyggelig! Bildene du tar er som vakre kunstverk, og de er så inspirerende! Alt godt på den spennende (blogg-)reisen videre!

  • Reply Mat På Bordet 18. januar 2016

   Tusen takk Jartrud!
   Ja, bloggreisen har vært spennende helt fra starten! Men, denne utmerkelsen var stort og det blir spennende å se hva den medfører. Gleder meg til reisen videre 🙂

 • Reply Maria Uldahl 17. januar 2016

  Gratulerer igjen 😀 Flott blogg!

  • Reply Mat På Bordet 18. januar 2016

   Tusen takk Maria 🙂

 • Reply Trine 17. januar 2016

  Gratulerer Ina! 🙂

  • Reply Mat På Bordet 18. januar 2016

   Tusen takk Trine! 🙂

 • Reply Cecilie Ragner 17. januar 2016

  Gratulerer Ina, det var meget velfortjent

  • Reply Mat På Bordet 17. januar 2016

   Tusen takk Cecilie 🙂

 • Reply Nina Therese Oppedal 17. januar 2016

  Så utrolig moro!
  Gratulerer så mye!

  • Reply Mat På Bordet 17. januar 2016

   Ja dette var supermoro Nina Therese 🙂

 • Reply Elin 17. januar 2016

  Gratulerer så mye Ina. Du er fantastisk dyktig og inspirerende.
  Vel fortjent 🙂

  • Reply Mat På Bordet 17. januar 2016

   Tusen takk Elin ❤

 • Reply Maj-Britt Aagaard 17. januar 2016

  Gratulerer så mye, Ina! Velfortjent seier med den enorme bredden av mat du har på bloggen (bordet…), kunnskapen din og de utrolig fine bildene du tar. Hurra!! 🙂 Klem fra Maj-Britt

  • Reply Mat På Bordet 17. januar 2016

   Tusen, tusen takk Maj-Britt! Stor klem til deg og!! ❤

 • Reply Trine - Klisjéhjemmet 17. januar 2016

  Gratulerer så masse, Ina! <3 Du er en inspirasjon, klem fra meg

  • Reply Mat På Bordet 17. januar 2016

   Takk Trine – hyggelig å se deg der på fredagen!

 • Reply cynthia 17. januar 2016

  Gratulerer igjen! Meget godt fortjent. Vi skal fortsette å heie på deg, bloggen din er helt fantastisk!

  • Reply Mat På Bordet 17. januar 2016

   Tusen takk Cynthia ❤

 • Reply Fru Timian 17. januar 2016

  Nyt seieren, Ina! Og fremdeles gratulerer så mye 🙂

  • Reply Mat På Bordet 17. januar 2016

   Takk Fru Timian! Det var en stor kveld 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »