Ukens oppskrifter

Ny uke – nye oppskrifter! Håper du finner noen retter her som du får lyst å prøve deg på!

ukens oppskrifter

Ovnsbakt blomkål – har du prøvd det? Du steker hele blomkålen i ovnen med en marinade og serverer slik som vist på bildet gjerne med en god salat til. Yum!

ukens oppskrifter

Blomkålsuppe – blomkål to ganger etter hverandre her, men tilgi meg. Denne suppen er bare så god at jeg måtte bare ha den med…

ukens oppskrifter

Ovnsbakte kyllingklubber – jeg er forstatt i USA, the land of fingerfood – og måtte bare ha med disse kyllinkubbene. Så godt! Server gjerne med en  kålsalat til.

ukens oppskrifter

Spaghetti and meatballs – en barndomsminne fra min oppvekst i Amerika. Favorittmiddagen den gangen, fortsatt på topp 10 listen i dag..

ukens oppskrifter

Fisketacos – Jeg har laget en ny variant her i USA, men inntil jeg får publisert den må du nøye deg med denne oppskriften (som også er veldig god..) Oppskriften på  kyllingtacos derimot er helt ny om du heller fikk lyst på det.

ukens oppskrifter

Mini deep pan pizza – finnes nesten ikke noe mer amerikansk enn det, og her har du de i miniversjon. Kjekt å ha med på tur eller i matpakka eller til kvelds.

ukens oppskrifter

Fiskegrateng – en helt ålright søndagsmiddag..

ukens oppskrifter

Klassisk brownies – tilbake til USA temaet med klassiske brownies. Kan det bli noe bedre?

ukens oppskrifter

Hvitløksbrød – du vet du har lyst på….

Ha en strålende uke alle sammen, jeg er i USA frem til torsdag. Følg meg gjerne på snap – matpaabordet – her lages det masse mat!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »