Pannekaker på pannekakedagen!

Pannekakedagen er her og i den anledning samler jeg her det som er av pannekakeoppskrifter her på bloggen (eller i hvertfall noen av de…)pannekakedagen

Pannekaker – rett frem, ingenting fancy schmanzy, bare luftige, deilige, tykke amerikanske pannekaker som du kan servere med frukt, bær, is, sirup, krem, bacon, eller hva du nå måtte ønske.

pannekakedagen

Sunne havre pannekaker – en sunnere variant, laget i en food processor på null komma niks. Jeg har til og med laget en liten film for å vise hvor rakst det kan gå – klikk her for å se den!

Pannekake

Eplepannekake – eller en dutch baby som det heter på engelsk. Epler stekes i en stekepanne, pannekakerøren helles over og det hele settes i en varm ovn. Pannekaken vokser seg luftig og serveres varm med en dryss melis og gjerne litt sitrussaft. Lettvint dessert eller deilig frokost – du velger..

Pannekaker

Pannekaker med spelt og blåbær – en grovere pannekake som stekes med blåbær -kjempegodt! Bytt gjerne ut blåbær med andre bær eller annen frukt – banan eller mango for eksempel.

Pannekaker

Keiserens pannekaker – Kaiserschmarrn – en barndoms favoritt! Istedenfor å steke pannekakene hver for seg helles hele røren i stekepannen. Når den er nesten ferdigstekt brytes den opp i biter og serveres med et dryss melis. Rosiner hører også med!

Pannekaker

Eplepannekaker med yoghurt og honning – lune pannekaker som serveres med smørstekte epler, yoghurt, honning og kanel. Mmmm….

God pannekakedag! Og husk, pannekaker kan spises på hvilken som helst dag, ikke bare pannekakedagen <3

Kommentarer

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »