Lettvint middag med egg

lettvint middag

Følgende spørsmål dukket opp når jeg postet oppskriften på poteter med koriander og hvitløk for et par dager siden – hva serverer du med potetene?

Vel, dette for eksempel – 2 lettstekte egg, litt oppskjært koriander, litt oppskjært agurk og de berømmelige potetene. Strø litt salt over det hele og gjerne litt chilipulver eller en god chilisaus om du har.

Det er et måltid i seg selv og kan fint serveres som middag. Eller kveldsmat. Jobber du et sted der du har tilgang til kjøkken kan du lage dette til lunsj. Og har du litt tid om morgenen så er det ingenting i veien for å servere dette til frokost.

Potetene holder seg fint, lag derfor litt mer enn det du tror du kommer til å spise. Oppbevar restene kjølig og server de kalde, eller varm de raskt opp i ovnen eller i en stekepanne, og server som over.

Hadde jeg hatt restaurant, så hadde dette vært på menyen. Hele dagen lang…

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »