Tunfisksalat med karri

Tunfisksalat med karri

Gjør en liten vri på tunfisksalaten og tilsett litt karri ! Ikke bare får du denne fantastiske fargen (gurkemeie hjelper litt til med fargen) men smaken er ganske så deilig. Litt tørket frukt i salaten, litt løk, litt urter og voilá du har laget tunfisksalat med karri.

Jeg liker å rulle de i en lefse – en potetlefse eller en tortilla for eksempel men jammen hadde det ikke smakt godt med naan brød også.

Tunfisksalat med karri – nok til 2

  • en stor boks eller to små tunfisk i vann eller olje
  • 1 ss finhakket rødløk
  • 1 ss grovhakket frisk koriander
  • 1 ss rosiner
  • 1 ss grovhakkede tørkede aprikoser
  • 1 ts karripulver
  • 1/2 ts gurkemeie
  • 3 ss gresk yoghurt naturell
  • saften av 1/2 lime
  • salt, pepper

La tunfisken renne av. Bryt tunfisken i mindre biter og bland med finhakket rødløk, frisk koriander, rosiner og aprikoser.

Bland yoghurt med karripulver, gurkemeie og limesaft. Rør inn i tunfiskblandingen. Smak til med salt og pepper og gjerne litt mer karripulver om du ønsker at karrismaken skal være mer framtredende.

Server med lefser eller naan brød.

Kommentarer

  • Reply Fru Tunheim 26. april 2016

    Nam…det hørtes veldig godt ut og tror det må prøves som en variant til den jeg bruker å lage.

    • Reply Mat På Bordet 27. april 2016

      Ja, det finnes mange varianter Fru Tunheim 🙂 og alltid gøy å prøve noe nytt 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »