Dette ser digg ut ikke sant? Vel, det er det og. Etter at jeg tok dette bildet lastet jeg opp med enda mer laks og enda mer mango og avokado og koriander og hot sauce og ja, alt… Brettet lefsen i to og spiste med kniv og gaffel. Jeg foretrekker det sånn egentlig, mindre lefse, mer innhold.
Andre i familien liker å fylle lefsen sånn akkurat passe, rulle den sammen og spise med hendene. Begge varianter er selvsagt helt ok og faktisk, helt uten lefse er helt ok det og. Spørs bare om du fortsatt kan kalle det for taco.
Men tilbake til taco med spicy laks, avokado og mango. Oppskriften ble i grunnen til for en kunde i forbindelse med en fotoshoot. Og med fare for å reklamere litt for oppdragsgiveren min så skal jeg fortelle at det var i forbindelse med jubileumsbrosjyren til SALMA. Jeg har allerede skryt av brosjyren på snap for jeg synes den ble så fin! Veslemøy Vråskar tok bildene og jeg lagde all mat, stylet, lagde/korrigerte oppskrifter og Ina fra Cretalux styrte med jernhånd. Det var en i utgangspunktet utfordrende fotoshoot med streng brief (eller kanskje man heller skulle kalle det for utfordrende) men som team løste vi det strålende. Synes nå jeg…
Denne oppskriften finner du altså også i brosjyren, eller heller en variant av den. Jeg hadde så akutt lyst på mango skjønner du og jammen var ikke det godt. Søtt mango mot spicy laks – nam!
Her er oppskriften, lek med den som du vil
Taco med spicy laks, avokado og mango
Hvor mange personer er oppskriftene på denne siden ment for?
4-6 porsjoner cirka.
Nam, denne var god! Og lett og rask å lage i tillegg .
Ser digg ut! Skal testes i morgen! Takk!
Håper det smakte Jeanette!
Takk for masse gode oppskrifter og inspirasjon. Hvilken hotsaus bruker du?
Min favoritt hot sauce er Cholula for meksikansk Hanne. For asiatisk er favoritten sriracha 🙂
Hvor kjøper du de ? 🙂