Ukens oppskrifter

Sommeren er her, jeg er på ferie, men mat skal vi ha!

For min del så består sommerferien i år av å være på hytta så lenge som mulig. Her skal vi ta i mot så mye besøk som vi kan, vær flinke til å besøke andre, kose oss, spise godt og tilbringe så mange timer som mulig på båten. Ukens oppskrifter preges av det jeg liker å servere om sommeren – mye grill og mye godt!

ukens oppskrifter

Falafel – god sommermat! Lag en haug (de kan fint fryses) og server med brød og hummus og/eller en salat.

ukens oppskrifter

Kyllingsalat med avokado og jordbær – spis mens norske jordbær er i sesong!

ukens oppskrifter

Lammeburger med myntepesto – får du ikke tak i lammekjøttdeig bruker du kjøttdeig av storfe. Men lam er best altså…

ukens oppskrifter

Grillet laks med jordbærsalsa – jordbær og laks er bare helt sensasjonelt!

ukens oppskrifter

Nudelsalat med reker – reker til overs ? Da lager du denne salaten!

ukens oppskrifter

Asiatiske kyllingspyd – for godt til å være sant…

ukens oppskrifter

Baby back ribs – kan spises varme eller kalde med eller uten masse tilbehør.

ukens oppskrifter

Jordbæris uten iskremmaskin – selvsagt kan du lage is på hytta!

ukens oppskrifter

Blåbærpai – ut og plukk og lag så verdens deiligste pai! Husk å servere is til…..

Ha en strålende uke – spis godt!

 

Kommentarer

  1. Reply Anita 6. juli 2016

    Så deilige oppskrifter. Kyllingspydene skal prøves ut i morgen 🙂
    Følger deg på Snap og skjønner at du har hytte i nærheten der jeg bor – på Lervik.
    Husk ta turen innom Kystkroa på Skjæløy i sommer – nydelig mat 🙂

    Nyt flotte Østfold – riktig god sommer

    • Reply Mat På Bordet 7. juli 2016

      Hei Anita! Ja, det stemmer, vi er ikke langt fra Lervik om sommeren 🙂 Og Kystkroa kjenner vi godt – supert sted!! Har ikke rukket en tur innom dit i år enda, men et par turer blir det nok i løpet av sommeren!! God sommer!!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Translate »