Jeg tømmer skuffene på hytta. Det ble 5 brød av det, og 30 havrecookies. Skuffen er langt fra tom…
Ja, ja, heldigvis er hytta såpass i nærheten at den besøkes hyppig, særlig nå som jeg har nytt kjøkken der. Jeg elsker den simpelthen. Det hjelper da også at hytta ligger ved sjøen, at jeg kan se, lukte og høre vannet og at jeg føler at jeg er på ferie der selv om det kanskje bare er snakk om en overnatting, eller kanskje bare en dagstur.
Men tilbake til skuffen. Fulgte du meg på snap på lørdag kunne du følge med på min meget produktive bakedag. Etter tre brøddeig var satt (oppskriften på de kommer også etterhvert på bloggen) fisket jeg frem en åpnet pose med kokosmasse og kokesjokolade. Havregryn hadde jeg fortsatt til overs og en god del fullkornshvetemel (fibra). Fibra har jeg aldri brukt i cookies før, men ble raskt overbevist om at det kunne være et godt (les sunnere) alternativ til hvetemel. Har du ikke fibra kan du bytte det ut med vanlig hvetemel, det blir også godt, bare litt mindre sunt. Men hallo, vi snakker her om cookies….
Ett tips – pass på at du ikke oversteker de. Dvs. jeg liker at mine cookies er litt seige og de skal derfor ikke være noe brunere enn de du ser på bildene. Liker du de sprøere så er det bare å gi de ett par minutter lengre i ovnen.
Havrekjeks med kokos og sjokolade – ca. 30 cookie
Veldig, veldig gode! Alle i familien elsket de, så de skal definitivt lages igjen! 🙂
Så hyggelig å høre Linda!
Deilige kjeks! Flott nettside.
Takk og takk Solveig ❤️