De er her! Butikkene bugner av ferske fiken fra langt bort i fra ( Tyrkia i mitt tilfellle). Det er bare å kaste seg over de!
I første omgang har jeg laget en salat med spekeskinke, fiken og chevre.
Grønt i bunnen selvsagt og så noen fine skiver spekeskinke og noen store smuler med deilig myk og mild chevre. Fiken deles i båter eller skives og fordeles rundt om salaten sammen med noen bjørnebær og noen ristede valnøtter.
For å dra det hele sammen lagde jeg en balsamico vinaigrette, en enkel dressing laget med tre ingredienser.
Det er det hele! Og se hvor det frister!
Litt brød til og en flaske vin og uansett hva slags dag du har hatt så blir den nå bedre ♥
Salat med fiken, spekeskinke og chevre – 4 pers som forrett eller 2 pers som hovedrett
Håper du mener ristede valnøtter og ikke bjørnebær?!
Ha, ha, ha, jaaaa Cathrine!!!
Der blingset jeg helt – det skal være ristede valnøtter selvfølgelig, har korrigert oppskriften.
Takk for at du sa fra 🙂