Har du lagt merke til at jeg har litt dilla på middag i en skål? Vel, nå har jeg sagt det, så nå vet du det i hvertfall.
Jeg er også glad i middager som er kjappe å lage og som har en viss fleksibilitet. Med fleksibilitet mener jeg at det ikke er livsviktig å ha nøyaktig samme ingredienser eller mengder som angitt i oppskriften. Har du mer eller mindre av det ene eller det andre er det bare å kjøre på og bruke det du har.
Har du ikke alle ingrediensene kan du improvisere der og. Se hva du har i grønnsaksskuffen og bruk gjerne opp det du har. Har du ikke nudler kan du koke ris. Har du ikke kylling kan du enten bruke noe annet – biffstrimler, kalkun, reker, osv. eller kjøre en vegetar variant som denne for eksempel. Poenget mitt er at du ikke skal la deg stoppe fordi du ikke har alt som står i oppskriften.
Og siden jeg har lovet min datter, som nå er student, å poste oppskrifter som studenter kan bruke med tanke på tidsforbruk og budsjett, så vil jeg bare nevne at denne oppskriften legges under ‘studentmat’ kategorien. Når det er sagt så er oppskriften fullt brukbar for alle som har en travel hverdag og som også tenker budsjett.
Ps. jeg lagde denne retten på snap for en liten stund siden, screenshots fra storyen finner du nederst i innlegget.
Litt spicy nudler med kylling og grønt – 2 – 3 personer
Du er så flink 🙂
Takk Linn <3