Ukens oppskrifter – uke 2/2017

Det er januar og det er hektisk her hjemme! Julen er definitivt over (selv om jeg fortsatt har til gode å rydde vekk julepynt), barna har dradd og vi nærmer oss flyttedato med stormskritt. Det pakkes, sorteres, kastes, selges, gis bort og ryddes og det er kaos. Kaos i huset og kaos i hodet, men jeg håper på å få litt orden på begge snart.

Men, mat skal vi ha og jeg har lagt opp til en litt enkel ukemeny – fortsatt godt men enkelt. Jeg tenker at det sikkert ikke bare meg som har en kaotisk start på det nye året…

ukens oppskrifter ukemeny

Nudler med grønnsaker og en spicy dressing – kan spises varmt eller kaldt. Bruk gjerne det du har av grønnsaker – bruk opp rester!

ukens oppskrifter ukemeny

Asiatiske wraps med kylling – en ny oppskrift på bloggen som allerede har fått ben å gå på. Ikke rart, det er enkelt og kjapt å lage, sunt og rimelig. Perfekt hverdagsmat for familier og studenter.

ukens oppskrifter ukemeny

Minestronesuppe – en klassiker som metter. Godt på kalde januardager…

ukens oppskrifter ukemeny

Alt i en gryte spaghetti – litt lite lyst å lage middag? Da lager du dette!

ukens oppskrifter ukemeny

Sashimisalat med laks og mango – dette kan være fredags- eller lørdagsgodt. Eller spis det når du vil egentlig. Godt med noe lett til middag av og til…

ukens oppskrifter ukemeny

Pizza med biff og paprika (og hvit saus) – har du biffrester kan du gjerne bruke de på denne pizzaen, hvis ikke så er det bare å steke opp. Det er verdt det!

ukens oppskrifter ukemeny

Pastapai – som et alternativ til lasagne. Alltid gøy å gjøre en litt ny vri, synes nå jeg….

ukens oppskrifter ukemeny

Grovbrød – sett av litt tid en dag og bak noen grovbrød. Jeg liker å skjære brødet i skiver og så fryse de. Da kan vi forsyne oss enkelt med skiver fra frysen og tine de raskt opp i brødristeren.

ukens oppskrifter ukemeny

Sunne pannekaker med spelt og blåbær – unn deg noe godt til frokost, kvelds eller dessert.

Ha en strålende uke alle sammen – spis godt!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »