Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Adieu

kjøkken

Det var her det begynte. På dette kjøkkenet.

Kjøkkenet jeg planla for 13 år siden uten å vite at jeg skulle finne et helt nytt yrke i dette rommet. En hobby som vokste og vokste til jeg måtte velge å fortsette med jobben min som interiørarkitekt eller satse alt på å være matblogger. Det ble matblogger som du vet og jeg har ikke angret et sekund!!

Men, det er litt trist å flytte.

Huset er tømt. Vi har gått gjennom alt vi eier og gitt bort, kastet og solgt unna det vi ikke skal ha med oss videre. 13 år i samme hus er et rekord for meg personlig. Jeg har regnet på det, dette er 25ende gangen jeg flytter!

Ikke at det blir noe lettere, men jeg vet fra erfaring at det er mye spennende som ligger foran oss. Og så er det litt godt å røskes ut av hverdagen, legge om på vanene og ikke minst oppdage nye steder.

Det er dog aller første gang jeg synes det er tungt å flytte fra kjøkkenet mitt. Det er liksom blitt min baby. Jeg føler derfor litt behov for å mimre litt om kjøkkenet og alt som har skjedd her. Blir du med?

Den aller første gangen kjøkkenet ble vist på bloggen var i forbindelse med den aller første filmen jeg lagde i 2011. Om eltefritt brød så klart! Og tenk, den er blitt sett av over 100’000 ! Bloggen var helt fersk og det var i grunnen denne filmen som har mye av æren for at Mat på Bordet kom seg opp og frem.

Første gang jeg ble filmet av andre på kjøkkenet mitt var i forbindelse med at Mat på Bordet var finalist i den aller første matbloggerkåringen. Klikk på bildet for å se filmen – du må dessverre regne med litt reklame i begynnelsen (fra godt.no)

Skjermbilde 2017-01-28 kl. 12.47.03

Husker du denne artikkelen i A-magasinet? Synes det var så koselig at Dixie la seg så godt til rette på teppet bak meg 🙂 Hun bodde nesten like mye på kjøkkenet som meg…

Skjermbilde 2017-01-28 kl. 12.26.49

Og her ble kjøkkenet pyntet til jul i forbindelse med en reportasje for Boligdrøm.

Skjermbilde 2017-01-28 kl. 12.57.00

Reklamefilmer er det også blitt på kjøkkenet. Husker du denne filmen som jeg lagde for Phillips sammen med Komikerfrue, Julie og Trine? Synes det faktisk var litt koselig å se filmen igjen nå, kjøkkenet fungerte så bra 🙂 Klikk på bildet for å se filmen.

Skjermbilde 2017-01-28 kl. 13.05.22

Og så var det denne filmen for Santa Maria – også en reklamefilm, og Dixie ble med igjen hun og….. Klikk på bildet for å se filmen.

Skjermbilde 2017-01-28 kl. 13.00.19

Den aller siste filmen (reklame) ble filmet i høst og du så herlig det var med barnebesøk 🙂

Så mange fine minner altså! Men hva skjer nå a?

Vel, i skrivende stund sitter jeg i en leilighet som vi har leid på St.Hanshaugen (det blir et blogginnlegg om det fine nabolaget her om ikke så altfor lenge) og der jeg kan jobbe fra. Vi flytter i egen leilighet i løpet av våren og innen da håper jeg å ha funnet et lokale som har nok med dagslys og plass nok til å bygge et nytt arbeidskjøkken.

I mellomtiden skal jeg skrive mitt tredje bok og blogge videre fra et kjøkken som ikke er mitt.

Så, selv om jeg er lei meg for at tiden med det elskede kjøkkenet (er det feil å elske kjøkkenet sitt?) er forbi,  er det mye spennende som skjer fremover. Jeg gleder meg til å ta fatt på det ene og det andre og gleder meg veldig til å få meg et arbeidssted utenfor husets fire vegger – hvor det nå enn blir….

Kommentarer

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »