Hjemmelagd sjokoladepudding er bare det beste! Du finner en veldig god og meget populær oppskrift på sjokoladepudding her på bloggen allerede, men det er sannelig på tide å komme med en til.
Denne er enda enklere. Det sier seg jo selv når det er snakk om bare to ingredienser – sjokolade og kremfløte.
Utslagsgivende for sjokoladepuddingen er naturligvis sjokoladen du bruker. Mitt råd – bruk en du liker!
Liker du kokesjokolade bruker du det. Liker du mørkere sjokolade går du for det. Liker du sjokolade tilsatt smak kan du bruke det. Apropos smak kan du selvsagt legge til en ingrediens for å gi sjokoladepuddingen en liten vri. Appelsinskall, kaffe, kardemomme, chili, osv er bare noe eksempler på hva du kan tilsette av smaker.
Sjokoladepuddingen kan lages dagen på forhånd og oppbevares kjølig. Hell den opp i serveringsglass eller lag en stor pudding, det er helt opp til deg. Pynt gjerne med bær, litt revet sjokolade og kanskje til og med en ekstra klatt med krem. Bruk fantasien ♥
Hei! Husker du hvor serveringsglassene som er bakerst i bildet er fra? ☺️
Hei Carina
Det er syltetøyglass fra Weck 🙂
Sjekk Weck.no
ina