ANNONSE

Hjemmelaget sjokoladepudding med 2 ingredienser

Hjemmelaget sjokoladepudding med 2 ingredienser

Hjemmelagd sjokoladepudding er bare det beste! Du finner en veldig god og meget populær oppskrift på sjokoladepudding her på bloggen allerede, men det er sannelig på tide å komme med en til.

Denne er enda enklere. Det sier seg jo selv når det er snakk om bare to ingredienser – sjokolade og kremfløte.

Utslagsgivende for sjokoladepuddingen er naturligvis sjokoladen du bruker. Mitt råd – bruk en du liker!

Liker du kokesjokolade bruker du det. Liker du mørkere sjokolade går du for det. Liker du sjokolade tilsatt smak kan du bruke det. Apropos smak kan du selvsagt legge til en ingrediens for å gi sjokoladepuddingen en liten vri. Appelsinskall, kaffe, kardemomme, chili, osv er bare noe eksempler på hva du kan tilsette av smaker.

Sjokoladepuddingen kan lages dagen på forhånd og oppbevares kjølig. Hell den opp i serveringsglass eller lag en stor pudding, det er helt opp til deg. Pynt gjerne med bær, litt revet sjokolade og kanskje til og med en ekstra klatt med krem. Bruk fantasien ♥

Hjemmelaget sjokoladepudding med 2 ingredienser

Sjokoladepudding – 4 porsjoner

ingredienser
  • 100g finhakket sjokolade
  • 200ml kremfløte
fremgangsmåte

Varm opp 50ml av kremfløten i en kjele til like under kokepunktet.

Hell den varme fløten over den finhakkede sjokoladen og rør forsiktig sammen til en glatt og blank masse. La det avkjøle helt.

Pisk resten av fløten stivt. Ha litt av den stivpiskede fløten i sjokoladeblandingen og rør det inn. Hell sjokoladeblandingen i kremfløten og brett det inn med en stor skje.

Fordel sjokoladepuddingen i serveringsglass eller i en serveringsbolle. Dekk til med plast eller lokk og sett kjølig.

Pynt sjokoladepuddingen med bær like før servering.

Hjemmelaget sjokoladepudding med 2 ingredienser

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Translate »