Salat med agurk, vannmelon, feta og avokado

Salat med agurk, vannmelon, feta og avokado

Vi er langt fra ferdig med sommeren her jeg sitter og skriver om denne salaten som jeg egentlig lagde for en liten stund siden. Sånn er det her på bloggen, retter lages, snappes om, fotograferes og spises før oppskriften omsider kommer på bloggen. Og det kan dessverre gå en liten stund i mellom.

Salat med agurk, vannmelon, feta og avokado er best når det er varmt ute, ingen tvil om det. Den er forfriskende og avkjølende, kan serveres som et måltid – gjerne med litt godt brød til – eller som tilbehør. Spis den hjemme eller ta den med på tur, den smaker like godt om du sitter pent ved bordet eller i bikinien på et svaberg.

Det er ikke mye som skal til med denne salaten. Ingrediensene skjæres opp i store terninger, blandes forsiktig sammen og drysses (generøst) med en god olivenolje. Litt salt og pepper skal også til. Har du noen friske urter – oregano, timian eller mynte for eksempel – kan disse finhakkes og drysses over salaten de og.

Lettvint og godt!

ingredienser
  • 1/4 vannmelon i store terninger
  • 1 agurk i store terninger
  • 150 g fetaost i terninger
  • 1 avokado i terninger
  • 1/2 rød løk i tynne skiver
  • en god olivenolje
  • salt og pepper
fremgangsmåte

Skjær vannmelonen og agurken i store terninger.

Skjær feta og avokadoen i terninger og rød løken i tynne skiver.

Bland salatingrediensene forsiktig sammen. Kvern over litt salt og pepper og dryss salaten generøst med en god olivenolje.

Salaten er klar for servering!

Salat med agurk, vannmelon, feta og avokado

La du merke til at det ligger noen jordbær i salaten også? Jeg hadde en liten håndfull til overs fra en dessert og hadde de også i. Anbefales!

Fortsatt god sommer – jeg håper solen skinner der du er! ♥

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »