Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

En kveld på Geitmyra

For et par uker siden steppet jeg inn som vikar for Maj-Britt (dama bak bloggen Spiselandslaget) på Geitmyra matkultursenter for barn.  Maj-Britt har hendene fulle med opptak for Kakekrigen der hun er dommer denne sesongen, side om side med Sverre Sætre. Skjønner godt at hun rydder litt plass for det fine oppdraget!

Hver tirsdag har Maj-Britt holdt kurs på Geitmyra der barn og foreldre inviteres til matlaging med lav terskel og mye hygge. Og jammen ble det ikke mye hygge (og matlaging). 5 barn og 3 foreldre kom tusslende inn den tirsdagen og i løpet av de neste to timene fikk vi laget fiskepinner av torsk, sei og laks, kålsalat, potet- og blomkålstappe og et par dipper.

Hektisk? Ja, litt.

Gøy? Absolutt!

Herlige barn og foreldre. Nysgjerrige, arbeidsomme, flinke, interesserte, sultne….

Det var full fart fra starten av. Tre forskjellige stasjoner med tre forskjellige oppgaver. Målet var å ha all mat på bordet i god tid før kl.7 . Vi klarte det nesten…

Litt forsinkelser ble det, men vi klarte til slutt å sette oss ned og nyte maten. Tid for prat ble det selvsagt og vi pratet for det meste om maten. Om hvordan de forskjellige fiskepinnene smakte, hvilken dip var best, om blomkålstappe kan konkurrere med potetstappe og om kålsalaten (som de fleste likte overraskende nok.)

Og ikke minst, hvor enkelt, gøy og godt det er å lage middag fra bunnen av.

Takk Maj-Britt for at du tok kontakt med meg og heia Geitmyra for det flotte arbeidet dere gjør! Det var gøy å holde kurs!!

 

Er du interessert i tirsdagsmiddag på Geitmyra kan du se om det er ledige plasser her og les gjerne mer om Geitmyra her. 

Alle bilder er tatt av min fremragende assistent/datter Matilda som også hjalp til med oppvasken (heldigvis). ♥

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »