Glad i salater?
Da vil du elske den nye boken min SKIKKELIG GODE SALATER!
Du finner den hos ARK (klikk her) og Norli (klikk her) – eller kjøp den direkte fra forlaget her.
Glad i salater?
Da vil du elske den nye boken min SKIKKELIG GODE SALATER!
Du finner den hos ARK (klikk her) og Norli (klikk her) – eller kjøp den direkte fra forlaget her.
Skjær squashen i skiver ca. 1/2 cm tykke. Ha de alle i en bolle sammen med 2 ss olivenolje og spisskummen. Bland forsiktig sammen med hendene. Synes du at du trenger mer olivenolje kan du ha opp i den siste spiseskjeen.
Varm opp grillen og legg squashskivene på risten, en og en. Når de begynner å ‘svette’ litt på toppen kan du ta en titt og se om de har fått fin grillmønster. Snu de og grill et par minutter til (les gjerne hva jeg har skrevet om grillingen innledningsvis). Her er en liten filmsnutt fra Instagram stories som viser prosessen:
Legg de ferdig grillede sqaushskivene i en stor bolle. Bland hvitløk, sitronskall og hvitløk sammen og hell over de fortsatt varme squashskivene. Bland forsiktig sammen. Ha opp i grovhakket persille og bland, forsiktig igjen. Smak til med salt og pepper.
Hell salaten over i en ren bolle eller fat og server.
Om salaten ikke skal serveres med det samme kan den oppbevares kjølig. La den komme til romtemperatur før servering.
Litt chèvre på toppen er heller ikke dumt….
Bon Appétit!