Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Bli med meg til Madrid!

Til våren skal jeg til MADRID – har du lyst å bli med?

Sammen med Norsk Tur har jeg skreddersydd en tur der vi skal oppdage Madrid på min måte.

 

 

Vi reiser non-stop til Madrid fra Oslo torsdag 14.mars 11:50 (lander 15:35) og reiser hjemover søndag 17.mars kl. 15:25 (lander 19:10).

Om du ikke bor i Oslo, kan Norsk Tur være behjelpelig med flyforbindelse.

Vi skal bo på en liten perle av et hotell midt i Salamanca distriktet, der vi kan rusle rett ut i det fineste shopping strøket i Madrid. Her finner du alt fra luksus butikker til Zara og det ikoniske spanske shoppingsenteret El Corte Ingles.

 

 

Hotel Tótem (eller tilsvarende hotell sentralt i Madrid) blir samlingsstedet vårt under turen. Der skal vi overnatte, spise frokost og samles (gjerne til en drink) før vi skal ut på diverse ekskursjoner, måltider og shows. Skulle du ha lyst til å trene mens vi er på tur, finner du treningsrom på hotellet også.

 

 

På torsdag kveld bærer det avsted til Corral de la Moreria for å spise middag og oppleve Madrid’s beste flamenco oppvisning. Dette blir en flott kveld og en stor opplevelse.

På fredag hentes vi av min gode venn Hans Christian som har bodd i Madrid i tre år med sin familie, og er som meg, meget mat interessert. Han har laget, og vil guide oss, gjennom en kulinarisk spesialtur. Vi begynner på matmarkedet Mercado de Chamartin, det fineste matmarkedet i Madrid. Etter en liten runde der går ferden videre til vin og tapas, samt en innføring i oliven olje på en typisk spansk tapas bar, med vin, øl og super god tapas. Her vil vi få smake vin fra Madrid og områdene rundt med kyndig veiledning av vinmakeren, og en av Spanias beste internasjonale vindommere, Manuel Herrera. Turen går så videre for å smake på skinke og avsluttes i en ostebutikk der vi smaker på spanske oster i verdensklasse. Litt vin til osten blir det selvsagt også.  Turen tar ca. 4 timer.

 

 

Fredag kveld spiser vi på Platea Madrid. Lokalet var opprinnelig et teater og er nå en stor sal der flere restauranter tilbyr spennende menyer. Show er det også. Avslappet atmosfære og plenty å se på mens vi spiser tapas.

Lørdag morgen har vi noe meget spesielt på gang. Hans Christian tar oss nemlig med til verdens nest største fiskemarked, Mercamadrid som befinner seg nettopp i Madrid. Det blir tidlig start (06:00 på fiskemarkedet) og vår guide er Bjørn-Erik Stabell, direktør for Norsk Sjømatråd i Spania. Vi tilbringer 1-2 timer på fiskemarkedet, så spiser vi frokost, før ferden går videre til et bakeri i sentrum der vi får en innføring i spanske baketradisjoner, smaksprøver og kaffe. Det er kun plass til 10 stykker på denne turen så det gjelder å være tidlig ute om du ønsker å reservere plass på denne turen,

Det settes opp et alternativ sightseeing tur for de som ikke ønsker å være med til fiskemarkedet og har heller lyst å bli mer kjent med Madrid.

Har du ikke lyst å bli med på organisert tur i det hele tatt på lørdag, har du hele dagen til å vandre rundt Madrid på egenhånd. Gode adresser og tips vil du få fra meg når vi er i Madrid.

 

 

Vår siste kveld samles vi alle igjen til en måltid på Ten con ten, en restaurant rett rundt hjørnet fra hotellet. Dette er kanskje Madrid’s hippeste/kuleste restaurant og tilbyr fantastisk mat i tillegg til bra stemning.

På søndag før avreise er det ikke planlagt noen aktiviteter før bussen henter oss for å ta oss på flyplassen.

Det vil dog ikke si at det ikke er en hel del man kan gjøre før vi forlater denne fine byen. Jeg rives mellom å ta en tur til museet Reina Sofia eller ta en tur til Spanias mest populære loppemarked El Rastro for å lete etter skatter. Jeg tenker at vi avtaler nærmere på lørdag kveld.

 

Pris 12’990

 

Påmelding skjer via Norsk Tur – klikk her for å komme direkte til påmeldingsskjema. 

 

Jeg håper inderlig at du har lyst og anledning til å være med!

Husk å reservere plass til guidet tur med Hans Christian på lørdag om du har lyst å være med på den.

Det er begrenset med plass på turen, ikke nøl for lenge med å melde deg på.

Passer ikke denne turen for deg rent tidsmessig, så håper jeg å kunne tilby flere slike reiser fremover.

Gleder meg til å oppleve Madrid sammen med deg!

ina ❤️

Kommentarer

  • Reply MADRID - Mat På Bordet 19. mars 2019

    […] Min aller første matreise er gjennomført og du verden så trivelig det var å besøke Madrid! […]

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »