Dette må jeg lage mer av.
Forhåpentligvis er disse bildene fristende nok til å få deg til å prøve knasende gode tex-mex wraps. For dette var jammen digg!
Utgangspunktet er en crunch wrap som serveres på Taco-Bell – en stor fastfood kjede i USA som serverer texmex mat. Bloggere i USA har tatt dette til sitt hjerte og laget egne sunnere og bedre varianter. Og det har jeg nå også!
Jeg har tatt utgangspunkt i en taco med kjøttdeig. Og masse grønnsaker. Og en del ost. Og litt hot sauce. Ja, du vet, det du hadde hatt i en wrap selv.
Jeg skal komme med en advarsel med en gang – det er lett å overfylle wrapsen! Jeg trodde jeg hadde vært forsiktig med å porsjonere ut fyllet, men neida. Den ble for stor. Skulle ønske det fantes større wraps….
Løsningen er ganske så iøyenfallende – ha mindre i så går det bra. Og selv om jeg har advart deg, så kan det godt hende at du gjør samme feil som meg. Da har du selv erfart hvor mye er for mye og kan lage neste wrap bedre.
Wrapsene er desidert best å spise ‘ferske’ dvs med det samme de er laget. Når det er sagt, smakte de også godt dagen derpå. Jeg pakket uspiste, stekte wraps i aluminium folie og varmet de opp neste dag i ovnen. De hadde mistet sin crunch, men så stekte jeg de i folien. Neste gang varmer jeg de opp i folien, tar de ut av folien og steker de videre i håp om å få tilbake litt krønsj. Kanskje det kan funke.
Lek gjerne med fyllet – det har jeg tenkt å gjøre. Jeg tenker at en variant med kylling og en vegetar utgave hadde gjort seg også…
Fredags favoritt!
Kjempe god og så enkel
Så hyggelig at du prøvde oppskriften Mette!
Må få flere til å gjøre det samme, dette er så godt, og enkelt som du sier 🙂
ina
Heisann! Tror du en smørbrødgrill kan gjøre stekingen enklere?
Hei Rita
ja, det kan det sikkert! Verdt et forsøk i hvert fall!
ina