NY BOK!

Ina-Janine Johnsen
Foto: Hanne Stensvold/Sentralen AS

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Ny bok kommer ut rett før jul!

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Tema er ELTEFRI BAKST og boken inneholder 100 gode, enkle oppskrifter på søt gjærbakst, brød og pizza!

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Eltefri baking er MYE mer enn brød– og det er dette jeg vil vise dere med den nye boken min! Etter suksessen med min første bok “Eltefritt brød og himmelske kaker”, har jeg testet meg frem til nye og enda bedre oppskrifter og teknikker. Derfor kan jeg nå by på mange nye retter, som alle er kvalitetssikret gjennom utallige timer på kjøkkenet. 

Boken har hele syv fristende kapitler: Søt bakst, pizza og fylt bakst, småbrød, hverdagsbrød, spesialbrød, godt på brødet og restebrød. Med andre ord får du både oppskrifter på hva du kan bake, men også hva du kan toppe eller fylle baksten med. Matsvinn er noe jeg, og mange med meg,  er opptatt av, derfor får du også tips til hva du kan gjøre med bakst som ikke blir spist opp mens den er fersk.

Jeg har kost meg enormt med å skrive denne boken, og har gledet meg sånn til å dele oppskriftene med dere!

Under finner du noen smakebiter fra boken 🙂 Boken lanseres i begynnelsen av Januar, men jeg jobber med et forhåndstilbud slik at du som følger meg kan få den før jul! Vil du være sikker på at du ikke går glipp av forhåndssalget – meld deg på nyhetsbrevet mitt nederst i innlegget.

Ny bok! ELTEFRI BAKST
ELTEFRI FOCACCIA fra kapittelet småbrød
Ny bok! ELTEFRI BAKST
MONKEYBREAD fra kapittelet søt bakst
Ny bok! ELTEFRI BAKST
LIKSOM SURDEIGSBRØD fra kapittelet hverdagsbrød
nøttesmør
NØTTESMØR fra kapittelet godt på brødet
Ny bok! ELTEFRI BAKST
ELTEFRITT PIZZA – DEN BESTE PIZZABUNNEN! fra kapittelet pizza og fylt bakst
BETEBRØD MED VALNØTTER fra kapittelet spesialbrød
HVITLØKSBRØD MED OST fra kapittelet restebrød
Ny bok! ELTEFRI BAKST
BAGUETTER – FINE, HALVGROVE OG GROVE fra kapittelet små brød
Ny bok! ELTEFRI BAKST
SJOKOLADEBOLLER fra kapittelet søt bakst
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »