«POTETEKOKEBOKA – en kjærlighetserklæring» – den nye kokeboken min

POTETKOKEBOKA - en kjærlighetserklæring

Å som jeg har gledet meg å vise dere den nye kokeboken min – POTETKOKEBOKA – en kjærlighetserklæring!

Dette er en bok som jeg lenge har hatt lyst å skrive, men som har latt seg vente på. I fare for å høres litt klisjéaktig ut, så vil jeg påstå at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves.

Hvorfor jeg skrev en hel kokebok med ‘bare’ potetoppskrifter

Fordi det trengs!

Jeg registrerte for ganske lenge siden at det var enorm interesse for oppskrifter med potet på bloggen. Da jeg spurte for over ett år siden hvilke potetoppskrifter dere var mest glad i, gikk det stort sett i fløtegratinerte, pommes frites og mos.

Vi er altså mange som elsker poteter, men jeg tror de fleste kunne trenge litt inspirasjon på hvordan den kan tilberedes. Denne underlige knollen har nemlig så mye for seg. (Det tok faktisk ikke lang tid etter at jeg begynte med boken at jeg lurte på om en bok holdt…)

Boken har også som mål å rette lys på at den norske poteten er en av de mest kortreiste, miljøvennlige, rimelige og ikke minst allsidige vi kan spise her til lands. Vi bør spise mere norske poteter!

Jeg håper på å kunne inspirere til mere poteter i kostholdet. Poteter er langt fra kjedelige og så ‘brukervennlige’ at de bør ha

bestill boken her

Potetkokeboka - en kjærlighetserklæring

Hva inneholder boken?

Boken inneholder rundt 100 oppskrifter der poteten er stjerna, om det er servert som tilbehør, som snacks eller som et måltid i seg selv. Jeg har også lagt til et lite kapittel om poteter i bakst fordi det er en god måte å bruke opp kokte poteter som du har til overs, og gir en ekstra saftig bakst. Et kapittel med oppskrifter med den ‘andre poteten’ (søtpoteter altså) har jeg også tatt med.

I tillegg til det, har jeg gått litt grundigere til verks med noen oppskrifter som jeg har kalt basis-oppskrifter. Her får du gode tips og triks på hvordan du kan lage den beste potetmosen. Hva slags utstyr er kjekt å ha. Hva du skal passe og tenke på når du friterer.

Her skal du kunne finne noe til enhver smak om det er spiral poteter tredd på en pinne eller en nydelig potetmos. Gjør en vri på gratengene dine, server bakte poteter med nydelig fyll eller lag din egen gnocchi (det er enkelt).

Tradisjonelle retter som komper og lefser er også tatt med i boken, samt noen litt mer eksotiske poteteretter som for eksempel Bombay poteter.

Målet var å gi deg et spekter av oppskrifter med potet slik at du aldri vil måtte trenge å servere kjedelige poteter igjen. Det fortjener de nemlig.

Boken er i forhåndsalg nå og kommer i butikk 20.september.

bestill boken her

Forhåndsbestill gjerne boken, de første 1000 får nemlig signert eksemplar og er med i trekningen av 3 flotte gaver til en verdi på nesten 2000.- kr hver.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »