Kommentarer

  • Reply Kjersti 13. juli 2020

    Jeg har to barnebarn med cøliaki, jeg skulle ønske det ble lagt med en kommentar på alle bakeoppskrifter hvordan den må tilpasses til glutenfritt mel – har du noen tips?

    • Reply Mat På Bordet 20. juli 2020

      Hei Kjersti
      Det er dessverre ikke så enkelt å gjøre alle oppskrifter på bakst om til en glutenfri variant.
      Jeg anbefaler at du går til innkjøp av boken ‘den store glutenfrie bakeboka’ eller finner oppskrifter på bakst hos https://pappautengluten.no/
      hilsen
      ina

  • Reply Gunn 17. desember 2019

    I mange oppskrifter bruker du hvetekli. Kan jeg bruke havrekli i steden?

    • Reply Mat På Bordet 6. januar 2020

      Hei Gunn
      Ja og nei.
      Det går fint an å bytte de ut med hverandre men du vil måtte tilpasse mengde væske.
      Hvetekli krever mer væske, havrekli mindre.
      hilsen
      ina:)

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »