Quesadillas med ost og korianderpesto er snadder altså. Like enkelt å lage som et ostesmørbrød og ypperlig tilbehør til supper og salater. Smaker spesielt godt til retter med texmex preg som for eksempel tacosuppe eller svart bønnesuppe
for ca. 300 ml korianderpesto trenger du
- 1 stor bunt koriander (gjerne en hel plante)
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 1 rød chilli (uten frø hvis du ikke ønsker det så sterkt)
- 4 vårløk, grovhakket
- 1/2 ts koriander
- 1/2 ts spisskumin
- saften av en lime
- 125ml olivenolje
- salt, pepper
Ha alt bortsett fra salt og pepper i en food prosessor og kjør til du har en glatt pesto. Smak til med salt og pepper.
For å lage qusadillas trenger du
- tortillas – hvete-, grove- eller maistortillas
- ost, revet – mozzarella, cheddar, jarlsberg, e.l. gjerne en blanding
Fordel godt med pesto på to tortillas. Ha ost på den ene og legg den andre tortilla’en opp på, pesto side ned.
Ha quesadilla’en i en varm stekepanne eller grill. La det steke/grille noen minutter og snu. Quesadilla’en er ferdig når osten er smeltet. Skjær quesadilla’en opp som en pai og server.
Quesadilla’s kan holdes varme i ovnen om du skal lage flere.
Disse skal grilles i kveld med guacamole og tomat-chimichurri. Nam! Tusen takk for bloggen igjen, du gjør hverdagen enklere. Nydelige, enkle og varierte oppskrifter
Herlig!
Quesadillas er bare så godt og tomat-chimichurri høres ordentlig digg ut Cynthia 🙂