Til alle disse deilige oppskriftene på kyllingvinger som jeg har postet her på bloggen nylig (kyllingvinger med ingefær og hvitløk, sprøbakte kyllingvinger med parmesan) – og flere skal det bli – er det godt med noe litt avkjølende og friskt som tilbehør. Og da tenker jeg selvsagt på salat – ikke en øl…
Denne kålsalaten er hva jeg vil kalle en allrounder – den passer sommer som vinter og kan serveres med det meste – ribs, kyllingvinger, hamburgere, osv. Den er også god helt for seg selv, gjerne iblandet kokt perlespelt eller quinoa om du vil ha litt mer substans. Godt brød til er heller aldri dumt.
Om ikke du har alle grønnsakene så bare sløyf de du ikke har og doble opp med en annen. Det er også fritt frem for å tilsette helt andre grønnsaker – beter kanskje eller fennikel for eksempel. Grønnsakene er valgt ut ikke bare med tanke på smak med også farge – for hvem blir ikke glad av å få en slik fargerik servert!
Frisk og sprø kålsalat