Yoghurt & grillet ananas og kokos

yoghurt & ananas og kokos

Kom du litt i feriestemning nå? For det var ferie jeg tenkte på når jeg satt sammen denne kombinasjonen. Og med ferie mener jeg sol og strand og en pina colada. Jeg foreslår altså ikke at du skal tilsette rum i din morgen yoghurt, men ananas og kokos må til for å få litt pina colada følelse.

du trenger (for 4 porsjoner)

 • en halv ananas
 • 2ss lønnesirup
 • en håndfull kokosflak
 • 3 ss kokosmasse
 • 500 ml yoghurt naturell

 

Fjern skallet fra ananasen og skjær kjøttet i mindre biter. Legg de i en ildfastform og bland de med lønnesirup. Sett formen under grillen og la de få litt farge. Pass nøye på, dette går fort.

Ha kokosflak i en ildfastform og sett under grillen til de har fått litt farge – dette går også veldig raskt, holde derfor øye med de.

La ananas og kokosflak avkjøle.

Bland kokosmasse med yoghurten. Plukk ut de peneste ananasbitene og sett de til side – disse skal brukes til pynt. Bland resten av ananasbitene forsiktig sammen med yoghurten. Smak til med mer kokosmasse om ønsket. Fordel i porsjonsglass og pynt med ananasbiter og kokosflak. Finn frem sandalene…

Flere yoghurt ideer:

Yoghurt & eplesmør med smuldretopping

Yoghurt & kakao, havregryn og banan

Yoghurt & hjemmelagd lemoncurd

Yoghurt & quinoa, kokos og pistasjnøtter

Kommentarer

 • Reply Maren 21. mars 2014

  Dette hørtes himmelsk ut!
  Kritikken er ikke til deg, men snarere til Tine. I dine oppskrifter står det at du bruker 500 ml yoghurt, og det er jo ikke ukjent at Tine har vært i vinden siden de endret yoghurtbegerenes design, tømte ut 80 ml og hevet prisen. Hvis man skal benytte seg av dine oppskrifter, så hadde det jo vært himla greit om det fantes 500 ml-begere i butikken. Håper du skjønner hvor jeg vil hen, som sagt; ikke kritikk til deg.

  • Reply Ina Johnsen 23. mars 2014

   Hei Maren!
   Skjønner frustrasjonen din og ja det er en sak for Tine, men jeg kan gjerne videreformidle din kommentar.
   Når det gjelder oppskriften, så er det ikke utslagsgivende om det er 420ml eller 500ml yoghurt – det blir bare litt mindre yoghurt og mer ananas og kokos per porsjon, som ikke er en uting slik jeg ser det 🙂
   Men jeg skal vurdere om ikke jeg skal endre på oppskriftene slik at det ikke blir noen misforståelser.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »