Ukens oppskrifter

ukens oppskrifter

Hva skal vi finne på denne uken av middagsretter? Jeg er kommet i litt vårstemning av to dager med sol (om ikke den helt store varmen). Snøen forsvinner og jeg kan labbe rundt i småsko – next step sandaler!!

Grillen er selvsagt i full gang og du får derfor en oppskrift på utrolig myke, deilig hamburgerbrød – for ingenting er verre enn å ha en god saftig burger og bare et skvips av ett brød. Litt tex mex er med i form av pai og taco, kyllingkubber, fordi det er deilig med fingermat og et par søtsaker.

middag

Vi begynner med

  • Paprikakylling som er uhyre enkelt og raskt å lage. Server med ris eller naanbrød.
  • Pai med tex-mex fyll – bruk tortillas som paibunn om du ikke vil lage paideig. En garantert familie favoritt!
  • Fisketacos – fisken kan grilles, ovnsstekes eller stekes i pannen – ingen unnskyldninger her altså! Hva slag fisk du bruker er også litt opp til deg. Får du tak i skrei så bruk det – det er sesongvare nå!

 

sommer

 

kaker

 

Ha en fortreffelig uke – spis godt!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »