Salatoppskrifter

salatoppskrifter

Vi går inn i høysesongen for salater og her kommer et lite innblikk på noen av de gode salatene som du finner her på bloggen.

Jeg har ingen favorittter, samtidig som alle er mine favoritter…

 

 • Bulgursalat med vannmelon og chevre er en supersalat å servere med grillmat. Mettende og frisk på sammen tid! Har du ikke bulgur kan du bruke couscous for eksempel, pasta kan også være godt.

 

 • Bønnesalat med cherrytomater passer også utmerket til grillmat. Bønner og cherrytomater blandes sammen med en enkel vinaigrette og smakes til med salt og pepper. Så enkelt er det.

 

 • Lun salat med mais og bønner er en mild og mettende salat som også passer godt til grillmat. Er det rester så passer det ypperlig til lunsj dagen deretter.

 

 • Brokkolislaw eller rå brokkolisalat som det også er kjent som er en gammel klassisker her på bloggen. 1. variant ble publisert på bloggen i 2010 og er en av de desidert mest besøkte salatoppskrifter. Og det med god grunn!

 

 

 

 • og til slutt jewel salad, en fargerik salat med fargerik frukt og grønnsaker, blandet med bulgur og smaksatt med krydder og urter.

 

 

Ha en fantastisk uke og spis masse salat!!

Kommentarer

 • Reply charlotte 27. april 2015

  Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar:) fin blogg du har, god tekst og fine bilder:) går en inspirasjon i matveien, prøver ut en av salater idag. håper du vil ta turen innom min blogg også. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)
  http://Www.pourfemme.blogg.no

  Klem

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »