Ukens oppskrifter

 

Her kommer litt middagsinspirsjon for uken som kommer!
alt i en gryte spaghettiHva med å starte uken med alt i en gryte spaghetti? Yepp, alt lages i en gryte, alt kokes samtidig (også pasaten) og du har middag ferdig på 20 minutter. Ekstra plusspoeng for denne retten da den også er kjøttfri – perfekt altså for en kjøttfrimandag!

Har du lyst på fisk er disse fiskeburgerene fantastisk gode! Jeg kaller de for fiskekaker av laks med fransk vri….

biffsalat

Lag en deilig spicy biffsalat med asiatisk vri på onsdagen. Bruk grillen for å steke kjøttet, alternativt kan du steke den i stekepanne, men det er da deilig å grille ute når du først har anlending til det.

grillede kotelleterDette ser kanskje litt fancy ut, men det er det ikke. Grillede koteletter og grønnsaker med en urtemarinade er fantastisk god sommermat og er heller ikke vanskelig å lage. Digg torsdagsmat!

pizzaFredag er alltid pizzakveld hos oss og denne fredagen blir det aspargespizza! Slående vakker og vanvittig godt!

kyllingPå lørdag smaker det med litt fingermat og disse kyllingklubber med parmesan og krydder skuffer ikke. Hvitløksbrød smaker alltid godt som tilbehør. Mmmmm….

spansk kyllingSøndag er også en dag der middagen gjerne kan lage seg selv. Prøv deg på spansk kylling med kikerter og oliven – den klarer fint å lage seg selv. Kok litt ris ved siden av og du har en deilig middag på plass uten denne store innsatsen.

Ha en god uke – spis godt!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »