UKENS OPPSKRIFTER

Da var vi i  gang med enda en ny uke. Sommeren er på hell, og litt gryteretter og suppe smaker godt. Men helt høststemning er det riktignok ikke enda..

Her er ukens oppskrifter – håper du finner noe du får lyst å prøve deg på!IMG_9724

En lasgane med littt ekstra grønnsaker er alltid godt!Prøv denne lasagnen uten bechamelsaus (hvitsaus) og gode grønnsaker.

IMG_4672

Ok, jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk når jeg lagde denne svarte bønnesuppen med salsa fresca, men dævern så god den er! Vi spiser den reglemessig, gjerne med noen quesadillas på si (prøv denne fabelaktige quesadilla oppskriften). Kjøttfri er den og!

ukemeny

Har du litt tid til overs denne uken kan du lage en hel haug med fiskekaker og fryse de. Disse fiskekakene av laks med fransk vri anbefales!

ukemeny

Har du frysen full av fiskekaker så kan du lage vårruller!! Igjen, lag mange slik at du kan fylle opp frysen med hjemmelaget ferdigmat!

ukemeny

Vi lager pizza en gang i uken stort sett på fredagen, av og til på lørdagen og pizza med brokkoli, sopp og bacon er blitt en gjenganger.

IMG_6444

Lei tacos? Prøv denne tex-mex salaten!

IMG_4290

Prøv en curry denne uken! Har du en crock-pot kan du lage den i den, har du ikke kan du lage den i en helt vanlig gryte.

ukemeny

Lyst å lage noe godt til frokost – lag disse sunne havrepannekakene! De lages direkte i blenderen så du kan helle deigen derfra or rett i stekepannen – mindre oppvask vet du …..

ukemeny

Og er du i det syndige hjørnet, eller bare har lyst på noe veldig, vedlig godt så kan du lage hjemmelaget twix.

Ha en strålende uke – spis godt!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »