Kylling med sennep og honning går rett inn i kategorien lettvint middag altså! Mer lettvint går det nesten ikke an å bli.
Hele retten settes sammen på 5 minutter og settes så i forvarmet ovn (håper ovnen din varmer raskt…) der den står i 30-40 minutter til sausen bobler og kyllingen er gjennomstekt. Du trenger altså ikke gjøre noen verdens ting etter at du har satt kyllingen i ovnen altså. Ok da, du skal kanskje ha noe til kyllingen og det må du selvfølgelig ta deg av. Jeg anbefaler ris (gjerne fullkorn) og noen lettkokte bønner.
Herlig ikke sant?
Og bare et ord om kyllingen – vær bevisst på hva slags kylling du kjøper. Les gjerne denne artikkelen og her finner du en oversikt over kyllingraser, fôr, oppvekstskår, osv.
Kylling med sennep og honning, 4-6 porsjoner
[…] ovnsbakt kylling med sennep og honning […]
Mmmm, denne skal absolutt prøves!
Så bra Nora – det er kjempegodt – og kjempeenkelt 🙂