
Noe så godt altså! Skagenrøre er bare superdigg! Lett å lage og skikkelig kosemat.
Skal du ha noen over til en lett lunsj er det dette du kan servere. Skal du ha med litt fin turmat, pakker du Skagenrøre ned i et beger med lokk og serverer den med ferske baguetter, sitronskiver og noe godt å drikke.
Servere den som forrett kan du og. Legg noen salatblader på et tallerken og legg litt røre på toppen. Pynt med dill, legg til en sitronbåt eller -skive og server. Eller legg det pent opp i et cocktailglass og server som en Skagencocktail ♥
Servere i en avokado hadde også vært godt!
Mulighetene tar ingen ende her som du ser, men for enkelthetens skyld er Skagenrøre presentert her i et avlangt rundstykke. Jeg skal innrømme at jeg hulte ut brødet noe for å få plass til nok røre. Proporsjonen mellom brød og røre blir bedre.
Jeg har valgt å servere Skagenrøren med naturell lodderogn. Velg rød eller svart om du liker det best – jeg valgte mest på grunn av farge. Mens vi snakker om lodderogn kan jeg også nevne at den kan blandes i Skagenrøren istedenfor å brukes som garnityr. Igjen, valget er ditt!

Lyst å lage noe annet godt med reker? Prøv reker med salsa fresca!
Jeg serverer Skagenrøre med bakt potet – som et eget lite kveldsmåltid.
Å du verden, det hørtes godt ut Amund!
Takk for tips!
Jeg elsker skagenrøre…men jeg lager den med finhakket rødløk istedet for gressløk 🙂 Skal teste din variant neste gang 🙂
Hei Monika
Finhakket rødløk må jo også være godt!
Jeg liker smaken på gressløk i tillegg til at det gir litt farge. Alltid fristende med litt grønt vet du…. 😉