Her har du de altså, pepperkakevafler servert med dadler, bringebær, pistasjnøtter, en kule vaniljeis og litt melisdryss!
Det er ikke så gærnt som det høres ut som. Vaflene er av den grove varianten og har relativt lite sukker i seg. De er krydret med min pepperkake krydderblanding og er supergode på smak. Det er nok det du har på toppen som vil være avgjørende om du kan spise dette til frokost med god samvittighet eller ikke.
Når det er sagt kan jo pepperkakevafler også serveres som en dessert. Legg vaflene opp på hverandre i et tårn og pynt den øverste med det du skal servere med. Første man som serverer seg tar den øverste og får en ferdig ‘pimpa’ vaffel. Server nok av tilbehøret (is, bær, nøtter, osv) ved siden av slik at de andre kan pimpe vaflene sine selv.
Bruk gjerne denne vaffeloppskriften (annonse) også om du vil, og ha opp i pepperkakekrydderblandingen for å lage en julevariant.
Disse så gode ut, kanskje til lørdagsmorgen? Artig vri med pepperkakekrydder. Kruskakli er supert i frokostvafler, selv pleier jeg å ha i litt lettkokte havregryn også, og litt rapsolje. Sammen med litt bær og et glass appelsinjuice er det en frokost god som gull!
Det hørtes så absolutt ut som en frokost god som gull Sigrid-Helen!
ina