Dette er karrisuppe med linser – linsene ser du dessverre ikke, men de er der, de har bare sunket til bunnen av suppen. Sånn er det når man ikke ‘jukser’ med maten for å få den til å se optimal ut på foto 😉
En herlig, smakfull suppe og takket være linsene også mettende. Du kan med letthet doble mengden på linser om du ønsker, det skal jeg gjøre neste gang jeg lager suppen. Da blir den enda mer mettende selvfølgelig…
Jeg har brukt brune linser, røde er også fine å bruke. Bruker du ferdigkokte linser trenger de bare en liten oppvarming i suppen før den serveres. Lar du det koke lengre kan du risikere at linsene faller noe fra hverandre.
Som de fleste suppene er også denne enkel å lage. Utslagsgivende for smaken er karripulveret. Har du karripulver fra før av, har du sikkert gjort opp en formening om hvor mye som skal til for å få den styrken du liker. Om ikke, så anbefaler jeg absolutt å starte med lite og heller tilsette mer om det ikke blir sterkt nok.
Om du vil servere noe til suppen er naan brød godt eller kanskje du vil servere en deilig focaccia med ovnsbakt løk og urter til.
Skjønner ikke at du ikke har fått noen kommentarer på denne, denne suppen er jo helt magisk på smak. Sykt enkelt, få ingredienser, endeløse variasjonsmuligheter hva angår tilbehør å ha oppi. 11-åringen elsker den han også. Takk for oppskriften 🙂
Hei Nina!
Vel, en må være den første 😉
Veldig koselig å høre at suppen fallt i smak (også hos 11-åringen!)
ina