Frittata med spinat, ost og tomater er perfekt middag på en travel ukedag på mange måter.
Den er selvsagt rask å lage, det skjønte du sikkert. Det er også en fin anledning til å bruke opp litt diverse grønnsaks- og osterester du har liggende i kjøleskapet. Litt for modne tomater er for eksempel helt topp å bruke her. Har du bare litt spinat kan du legge til litt grønnkål for eksempel. Den halvfulle posen med frosne erter som ligge i frysen, den kan du også ha oppi frittataen om du vil.
Og ost, ja, her er det bare å bruke opp diverse skalker om det er norvegia, parmesan, fetaost, mozzarella, eller annet du har liggende i osteskuffen eller hylla di.
Det jeg kanskje prøver å si er at du skal bruke denne oppskriften som et utgangspunkt. Lek med den, ha litt annet oppi alt ettersom hva du har. Og smak deg frem til gode kombinasjoner som du liker.
Server gjerne med litt brød og en stor salat for et godt, sunt måltid.
Prøv gjerne også denne oppskriften på pytt i panne med pølse om du er glad i å bruke opp rester.
Den ser god ut! Pastarester er også godt i frittata
Det er det Hanne! 🙂
Hva er forskjellen på omelett inn i ovnen og fritatta?