Lettvinte nudler med hvitløk og grønne grønnsaker ble til her på kjøkkenet for noen uker siden.
Vi hadde lyst på noe godt, men jeg hadde ikke lyst å bruke mye tid på kjøkkenet. Jeg bruker nok tid på kjøkkenet som det er…
Asiatisk mat gjør lykke her hjemme, og å spise med pinner i hverdagen gjør livet litt mer gøyal, synes nå vi. Om du ikke er like stor fan av å spise med pinner er det selvsagt ikke noe problem å spise dette med bestikk.
Og apropos pinner – jeg har lenge vært på utkikk etter noen fine spisepinner. Lykken var stor da jeg fant disse hos Hay. Har du tips om andre steder som selger fine spisepinner, kommenter gjerne i kommentarfeltet.
Dette er en rask og enkel middag å diske opp med. Av grønt har jeg bruke brokkolini og mini paksoi (begge dyrkes nå i Norge), men om ikke du skulle finne det finnes det fluks av andre grønnsaker som hadde passet godt her. Brokkoli for eksempel, eller gulrøtter skjært i staver, sukkererter delt i to på langs, spinat og bønnespirer for eksempel hadde alle passet godt her.
Av nudler foretrekker jeg å bruke asiatiske nudler, men om du bare har spaghetti funker det selvsagt også.