4 sabla gode pastasalater

 

Nå som det begynner å bli varmt er det kjekt å spise ute og kjekt å ikke måtte tilbringe så veldig mye tid inne på kjøkkenet.

Pastasalat kan da være en veldig god løsning for både middag og lunsj – ute som inne.  Den kan nemlig lages på forhånd – den blir faktisk best om du lager den minst noen timer før den skal spises. Den er grei å oppbevare – gjerne i en bolle med lokk og kjølig. Du kan spise den hjemme eller ta den med på tur/jobb. Skal du ha party er pastasalat en super rett å lage da den er billig og mettende (og som jeg nevnte tidligere kan lages på forhånd).

Og til slutt så kan du lage uendelige mange variasjoner ved å bruke forskjellig typer pasta, kombinere med kjøtt, kylling eller skalldyr. Ha kun grønnsaker opp i for en vegetarvariant, bruke forskjellige dressinger osv. osv.

Her er 4 sabla gode pastasalater fra bloggen som du enten kan lage eller bruke som utgangspunkt for din egen kreasjon.

pastasalat

Pastassalat med bacon, mozzarella og spinat – en fargerik og deilig pastasalat med mozzarella, tomater, agurk, spinat og bacon med en mild hvitløksdressing. Sløyf bacon for en vegetarvariant.

Pastasalat med kylling, bacon og avokado

Pastasalat med kylling, bacon og avokado – en superdeillig pastasalat med en kremete men frisk dressing.

pastasalat med tunfisk

Pastasalat med tunfisk, erter og annet grønt – superlettvint pastasalat som kan lages på null komma niks. Kok pasta og erter sammen for å gjøre det ekstra lettvint.

pastasalat

Tex-mex pastasalat – typiske tex-mex ingredienser blandet med pasta gir en skikkelig digg pastasalat!

Trenger du mer inspirasjon kan du klikke her for flere oppskrifter på pastasalat.

 

 

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »