Nå som det begynner å bli varmt er det kjekt å spise ute og kjekt å ikke måtte tilbringe så veldig mye tid inne på kjøkkenet.
Pastasalat kan da være en veldig god løsning for både middag og lunsj – ute som inne. Den kan nemlig lages på forhånd – den blir faktisk best om du lager den minst noen timer før den skal spises. Den er grei å oppbevare – gjerne i en bolle med lokk og kjølig. Du kan spise den hjemme eller ta den med på tur/jobb. Skal du ha party er pastasalat en super rett å lage da den er billig og mettende (og som jeg nevnte tidligere kan lages på forhånd).
Og til slutt så kan du lage uendelige mange variasjoner ved å bruke forskjellig typer pasta, kombinere med kjøtt, kylling eller skalldyr. Ha kun grønnsaker opp i for en vegetarvariant, bruke forskjellige dressinger osv. osv.
Her er 4 sabla gode pastasalater fra bloggen som du enten kan lage eller bruke som utgangspunkt for din egen kreasjon.
Pastassalat med bacon, mozzarella og spinat – en fargerik og deilig pastasalat med mozzarella, tomater, agurk, spinat og bacon med en mild hvitløksdressing. Sløyf bacon for en vegetarvariant.
Glad i salater? Da vil du elske den nye boken min SKIKKELIG GODE SALATER!