Nå er det lenge siden jeg har publisert en vegetaroppskrift her på bloggen som att på til er lett å lage i hverdagen. En variant av oppskriften ligger her på bloggen fra før av, men det var på tide med en oppgradering. Både når det gjelder bildene og selve oppskriften.
Pasta med aubergine og squash er ypperlig å lage de dagene du ikke har lyst på kjøtt til middag. Mild og god i smaken, bør den falle i smak hos de fleste. Litt frisk oregano (om du har), litt fersk pepper kvernet over det hele og nyrevet parmesanost er prikken over i’en.
Kjøp en god pasta, du vil kunne smake forskjellen, og lek litt med typer. Jeg liker litt størrelse på pastaen for denne retten da grønnsakene er store. Du kan selvsagt skjære grønnsakene i mindre biter om du vil, jeg liker det litt ‘chunky’.
Og for dere som har barn(eller ungdom) som ikke er så glad i grønnsaker har jeg et tips. Bruk en stavmikser, kjør sausen glatt og server blandet med pasta med parmesan på toppen. Kan hende det blir bedre tatt i mot.
På utkikk etter flere vegetaroppskrifter? Du finner de her.
Kjempegodt. Et par paprika i biter er også veldig godt i denne sausen.
Hyggelig å høre at det smakte – og ja til paprika!
ina