Er du glad i frokostblanding? Da er denne til deg! Lett å lage, sprø og godt å spise med yoghurt eller melk og masse deilig frukt.
Dette er ikke den første oppskriften på hjemmelaget frokostblanding på bloggen, ei blir det den siste. Denne gangen tok jeg utgangspunkt i peanøttsmør. Jeg har nemlig en alvorlig svakhet for peanøttsmør. Gjerne den amerikanske varianten, som, ja jeg vet, er sikkert tilsatt litt av hvert som ikke er nødvendig. Men, sånn er det. Gamle vaner er vonde å vende.
Bruk peanøttsmøret som du er mest glad, for smaken på den vil sette preg på frokostblandingen. Det samme gjelder honningen. Personlig foretrekker jeg en mild akasiehonning.
Innlegget i dag er en resultat av en avstemning på Instagram og snap. Der ble jeg også bedt om å komme med et alternativ til peanøttsmør for de som er allergiske. Mandellsmør eller hasselnøttsmør er gode alternativer her. Om du er allergisk for all typer nøtter kan du prøve med solsikkesmør eller tahini.
Oppskriften på julens frokostblanding finner du her og oppskriften på hjemmelaget granola finner du her.