Jeg kjøpte et nett med krabbeklør forleden og etter en rask spørrerunde på Instagram stories falt valget på en asiatisk inspirert nudelsalat med krabbe.
Jeg gikk litt mot strømmen, for de fleste forslag gikk ut på å lage pepperkrabbe. Også veldig godt, og om det skulle friste kan du finne oppskrift på det her.
Litt tid tar det å rense klabbeklør, men sett på litt god musikk og bare sett i gang. Vær nøye og dobbelsjekk gjerne krabbekjøttet for skall før du blander det i salaten.
Det er i grunnen ingen regel her for salaten (som med salater flest). Ha gjerne flere eller andre grønnsaker i salaten enn det jeg har angitt i oppskriften – bruk gjerne opp rester. Tenk farge når du lager salaten, den er ekstra fristende når den er fargerik.
Avokado (ikke så veldig asiatisk) kom som en ettertanke – den var moden og måtte brukes. Dessuten er avokado godt til alt – synes jeg… Og så sparte jeg på noen krabbeklør for jeg synes det gjorde seg fint til salaten og jeg gikk rett og slett litt lei…
Er du glad i nudelsalat kan du gjerne også prøve denne med kylling. (annonse) eller denne med reker.
Mmm, ser veldig godt ut!
Tusen takk Julie ❤️