
Det finnes nesten ikke enklere middag enn pasta med pesto!
Pestoen lager du aller helst selv, det går raskt, og så har du ekstra til å smøre på brødskiva neste dag. Dessuten får du flottere farge og bedre smak på pestoen du lager selv i motsetning til den du kjøper i butikken. Billigere er det og.
Denne pastaen lages med spinat og har figurert på bloggen her før. Om ikke du vil lage den med spinat er det ikke noe problem å lage den med basilikum. Det er heller ikke noe i veien med å blande litt grønt. Har jeg litt urter til overs (basilikum, koriander, persille) har jeg gjerne det også oppi med spinatblader. Det gir veldig god smak.
Lurer du på hva annet man kan lage med pesto kan du ta en titt på disse oppskriftene:
Lagde denne i dag med spinat fra hagen Kjempegod
Herlig med de sterke fargene fra pestoen og cherrytomatene!
Selv pleier jeg å lage tilsvarende med skivet sjampinjong som jeg steker sammen med tomatene, hvitløk og gjerne spinat. (Må innrømme at jeg kjøper ferdig-pesto) Kjempegodt!
hei Julie
Hørtes godt ut det og!
ina